Klättermusen Trädvård AB

Välkomna till bloggen. Idag är det fredag, det tycker jag är veckans bästa dag. I kväll ska jag gå till en restaurang och äta gott i trevliga vänners sällskap och jag tänkte skriva ett inlägg om restaurangen som jag ska till och berätta om hur jag tyckte att maten smakade och hur servicen var, men till att börja med idag så hade jag tänkt ta upp en helt annan sak, nämligen det här med att jag fått hjälp av en trädfällare i Helsingborg. Jag hade ett träd jag behövde få väck och jag vände mig då till Klättermusen Trädvård, klicka här om du vill komma in på deras sida på nätet.  

Min trädgård tycker jag om, det ger mig sinnesro att vara ute i trädgården och greja, alltid är det något att göra och för mig är det en avkoppling och inte en börda att få jobba i min trädgård. Däremot gav den höga och rangliga tallen mig nästan gråa hårstrån, den svajade oroväckande när det blåste, tänk om trädet skulle blåsa omkull och landa på mitt eller grannens tak. Det var risk för att detta skulle kunna ske, det var därför jag behövde hjälp av någon trädfällare i Helsingborg och jag vände mig till Klättermusen Trädvård, ett företag som en arbetskamrat tipsade mig om. De fällde sedermera trädet och jag slipper nu att bekymra mig. Om du behöver en trädfällare i Helsingborg så kommer du inte att kunna få bättre hjälp än vad du får av Klättermusen Trädvård. Deras medarbetare har lång erfarenhet av i stort sett alla slags trädfällningar, även de mest komplicerade.