Byggfirma på Tyresö

Det här med att renovera och bygga hade jag önskat att jag var lite bättre på. Uppriktigt sagt så är jag helt värdelös när det gäller sådant men det är som det är, jag är bra på andra saker, som matlagning. Det är många inlägg som handlar om matlagning och restauranger men idag kommer det att bli ett inlägg om en byggfirma på Tyresö som jag anlitade när det var dags förra sommaren att äntligen få byggt en altan.  

Tänk om man ändå var så händig så man kunde bygga sig en egen altan! Nu är jag inte den enda personen som inte är så duktig på att renovera och bygga. Men hur det nu än är med den saken, jag menar, även den mest händige personen kan ju också behöva få hjälp av någon byggfirma på Tyresö, det beror på vad man vill få gjort och storleken på projektet. Jag måste tveklöst säga att jag känner mig supernöjd med hjälpen som jag fick ifrån Ettans el & design AB. Det tog inte mer än ett par dagar så var altanen färdig att användas, det är ett professionellt resultat och jag vet att jag kommer ha många sköna sommarkvällar att se fram mot på denna altan. Den som vänder sig Ettans el & design AB kan få hjälp med det mesta som rör bygg- och snickeribranschen. De hjälper exempelvis till med rena byggnationer, konstruktioner, altanbyggen och renoveringar med mera. Dessutom är det så bra så att denna byggfirma på Tyresö med omnejd arbetar med totalentreprenad och de kan därför ta på sig arbeten inom andra branscher än just bygg. De hjälper även till med bland annat el och måleri med mera.