Tips på en dambutik

Hej och hallojsan. Jag bloggar ofta om mat men nu har jag kommit in i en period då jag har tröttnat på att laga mat, därför får det bli ett inlägg om något annat. Eftersom jag är intresserad av mode och kläder och jag vet att det här är någonting som många andra också intresserar sig för så tänkte jag att jag skulle ge er kvinnor ett tips på en dambutik. Kanske har du varit på jakt efter en dambutik i Västerås med omnejd, har du inte varit i butiken Nu&Idag så har du sannerligen missat någonting.  

Jag har flest läsare här i trakterna kring Västerås och Köping med omnejder, det finns det en förklaring till. Jag själv bor ju här och då jag inte skriver om mat så skriver jag om vad som sker här i lokalsamfundet. Det gör att många läsare i dessa trakter tycker att mina inlägg är särskilt intressanta. Och idag vill jag alltså tipsa er som söker efter en dambutik i Västerås eller Köping om att ni borde se till att ta er till Nu&Idag. Det är många som vill få hjälp med kläder av det ena eller andra slaget och i butiken finns det många olika slags kläder, därför kan de flesta hitta något som passar dem. Sedan är det så himla trevligt med en butik som inte är som de flesta andra butiker där kläder säljs i parti och minut, här är sortimentet inte sådant att plaggen är gjorda i tusentals exemplar. Jag hoppas att ni som söker en dambutik i Västerås eller Köping kommer att tycka om den här butiken, kom gärna tillbaka till bloggen efter att ni har varit där och berätta för mig hur ni upplevde den här butiken.