Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Hallå, hallå alla mina trevliga och glada läsare. Jag hoppas att ni klarar er igenom den mörka årstiden utan allt för stora besvär. Jag tycker det är viktigt att pigga upp sig själv, det vet ni ju så väl att jag tycker om att göra, och sedan skriver jag om det på bloggen, som det där restaurangbesöket i förra veckan. Det var bara ett exempel. Året om älskar jag blommor och det finns möjlighet till att köpa blommor i Örkelljunga om man går till en butik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Det är den här butiken som jag vill tipsa er om idag, en helt underbar butik som säljer blommor i Örkelljunga. 

Det är lite hälsokost för själen för mig att få gå inom Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och då handla en blomma eller en hel bukett, särskilt den här årstiden som sagt, men det finns alltid bra anledningar hela året om till varför en blomsterbutik behövs här i Örkelljunga. Personalen har en omfattande kompetens både inom blommor och begravningsblommor så du kommer att kunna få svar på dina frågor och hjälp till att välja ut rätt blommor efter situation eller önskemål och behov, ifall du går till denna blomsterbutik du också. Jag gör som så att jag lägger in en länk i texten här ovanför någonstans, då kan ni som intresserar er för att köpa blommor i Örkelljunga gå in på deras hemsida och där läsa mer om dem, och även få deras kontaktuppgifter. Nu önskar jag all mina kära läsare en bra dag, och så säger jag på återseende.