Jag har gjort en fransförlängning

Ikväll ska jag ut med jobbet och äta på restaurang. Det gav mig en anledning till att äntligen gå iväg och göra en fransförlängning. Jag har gjort det förr men det är ett par år sedan, nu har jag varit på Spraytanten igen, det här är företaget för dig som vill få hjälp inom fransar i Farsta eller Nynäshamn. 

Som ni vet om så bor och arbetar jag här i Farsta och eftersom det här med skönhet ligger mig varmt om hjärtat blir det rätt så ofta inlägg som handlar om just det. Eftersom det är ett par år sedan jag var på Spraytanten sist har det inte blivit av att jag skrivit om det här företaget, min blogg har inte funnits mer än ett halvår dessutom. Men i alla fall så tror jag att det kan finnas ett intresse hos er läsare att få hjälp med någon behandling med era fransar i Farsta och jag tycker allt att Spraytanten är ett bra företag, jag har inget annat än bra saker att säga om dem. Det är ett pålitligt företag som kan det här med fransar. Det finns även företag inom skönhetsbranschen som inte är riktigt att lita på, jag har ett par vänner som inte blev nöjda med hjälpen på ett annat företag som nu har gått i konkurs, därför behöver jag inte varna för just det företaget eftersom de slog igen i oktober. Hur som helst, Spraytanten kan ni lita på, alla ni som vill få hjälp inom fransar i Farsta. Nu måste jag avsluta det här inlägget, måste fixa iordning mig inför det här restaurangbesöket. Ta hand om er nu så skriver jag ett inlägg senare ikväll och berättar om restaurangen, hoppas maten är bra.