Ät något gott, en korvmeny till exempel

Hej och god eftermiddag alla fina och trevliga människor som kommer in på min blogg för att se vad det är jag hade tänkt att ta upp med er idag. Jag tror att det här inlägget är ett sådant inlägg som ni är intresserade av att få läsa, för det ska nämligen handla om mat, och äta bör man, annars dör man … Nu ska det lite mer specifikt handla om en restaurang som heter Kormoppen, och det här är i alla fall i mitt tycke den perfekta restaurangen för alla som är sugna på lunch i Vimmerby, Valdemarsvik eller Västervik. Eftersom menyn till stora delar består av korv och det är någonting som i alla fall jag är väldigt förtjust i, och troligtvis många av mina följare också, så tänkte jag att jag bara måste få tipsa er om Korvmoppen. Personalen på Korvmoppen tycker att det är viktigt att alla deras gäster som äter hos dem ska bli så nöjda som det bara går, och det kan jag skriva under på att det stämmer. Därför är det roligt att få dela med mig om Korvmoppen till er, för nästa gång ni ska äta lunch i Vimmerby med omnejd skulle ni ju kunna prova på att ta er till Korvmoppen, och sedan gärna skriva någon liten kommentar under det här inlägget i kommentarsfältet så att både jag och alla andra som kommer hit och läser får höra även er åsikt om denna restaurang för oss som vill äta lunch endera i Vimmerby, Valdemarsvik eller Västervik. Nu hade jag inte så mycket mer att ta upp, åtminstone inte för tillfället, ha en bra dag så hörs vi snart igen!